Beoordeling 9.6 gebaseerd op 38 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Scheepsbetimmeringen

MTH heeft jarenlange ervaring in het maken van maatwerk scheepsbetimmeringen. En dat ziet u terug in het resultaat: altijd prachtig afgewerkt en van de beste kwaliteit. Of het nu gaat om een lessenaar of om een compleet interieur voor uw schip, bij MTH bent u op het juiste adres.

Topkwaliteit scheepsbetimmeringen

Een nieuw product of interieur voor uw schip begint altijd met een inventarisatiegesprek. We nemen al uw wensen door zodat we precies weten wat u wilt. In de tekenkamer ontwerpen wij uw product en produceren dit vervolgens in onze werkplaats in Hardinxveld. We maken gebruik van de beste materialen zodat onze producten niet alleen mooi zijn, maar ook jarenlang mee gaan. Uiteraard kunnen we ook prefab elementen maken zodat uw interieur in zeer korte tijd kan worden aangepast.

Daarom MTH Betimmeringen

r

Aandacht

Voordat we aan de slag gaan zorgen we ervoor dat we precies weten wat uw wensen zijn. Zo kunnen we uw droom(interieur) realiseren.

Maatwerk

Alles wat we produceren wordt handgemaakt in onze eigen werkplaats. Zo kunnen we echt maatwerk leveren en altijd realiseren wat u wenst.

Topkwaliteit

Ons bestaansrecht hangt af van kwaliteit. Alles staat of valt met de duurzaamheid van onze producten. Wij gaan voor de beste materialen!

Maak een afspraak!

Benieuwd naar wat we voor uw interieur kunnen betekenen of een andere vraag?
Neem gerust contact met ons op of plan een afspraak!

Afspraak maken

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en uw wensen te bespreken. 

Afspraak plannen

You have Successfully Subscribed!